Påskhelgen

Har haft en helt underbar påskhelg uppe i vinterstugan med familjen. Bättre väder var helt omöjligt att få och god mat har vi ätit. Rocky verkar älska att vara i stugan, han får springa fritt och busa hur mycket han vill. Dock så har han varit helt slut nu i 2 dagar och orkar nästan inte göra nånting, vet inte om det är värmen och solen som gjort honom så trött.

Nu har iaf allvaret börjat igen och jag var ute och flög ikväll igen och ska göra det resten av veckan också. Tråkigt när det är så fint väder samtidigt som man blir på mycket bättre humör och sommaren och semestern känns inte helt avlägsen.


Mina fina hjärtan som jag älskar över allt annat!

Helgen som var

Oj vad längesen jag skrev igen :(

Ihelgen blev det jobb på make up store på lördagen vilket var väldigt kul att få vara där och sminka igen. Så himla roligt när kunder som aldrig har sminkat sig eller knappt vet vad smink är, går därfifrån med massa nya produkter och känner sig jätteglada över att ha fått lära sig något nytt :)

I söndags så blev det en fixardag och vi jävlades med att skruva upp gardinstången i sovrummet.. Inte det enklaste i en betongvägg trots att vi har en slagborr. Men nu är det äntligen klart och det blev jättemysigt med gardiner igen :)

Har även anmält Rocky till en hundutställning som är den 8 maj i Timrå och nerverna har redan börjat komma :D börjar ju inse att det är RIKTIGT seriöst folk på sånna där ställen. Vi har dessutom fått panik över hans päls vilket resulterade i experthjälp över telefon från Gävle och nu är han mycket finare, dock inte klippt än..

Kvällspromenaden

Efter jobbet igår så gick jag och Elin på en kvällspromenad med hundarna.. Rocky blev så himla glad över att se Elton igen så det fanns ingen gräns på hoppandet och busandet. Vilket resulterade i att han blev så trött att jag fick bära han sista biten hem OCH han ligger fortfarande och sover.. I normala fall skulle han ha varit uppe för 2-3 timmar sedan :D haha tror det får bli några fler kvällspromenader framöver så han kan sova länge sen ;)

Idag blir det lite fix inför helgen, ringa lite samtal och planera och ikväll blir det ett arbetspass till.. imorgon ska jag jobba på Make Up Store också så det blir en 7 dagars arbetsvecka.. jobbigt men samtidigt roligt :)


Promenad med Rocky

Blev ledig idag iaf, riktigt härligt.. Kände att jag behövde det eftersom jag jobbade dubbla pass i söndags också.. nu är Sebastian på nått möte där han ska hålla något föredrag om Säljstyrkan och Stanidag och efter han har gjort det så ska vi gå på Captain Cook och äta "middag" :D Simon kommer snart hit och ska tahand om lille Rocky-pocky!

Var förresten ute på en långpromenad med Rocky för en timme sen och gick bla ner till badhusparken och sprang lite, det tyckte han var mysigt!


Hudvårdsguide

Med tanke på min utbildning, intresse och jobb så tänkte jag tipsa om lite bra hudvårdsprodukter. För er som inte vet det så har jag gått en 2-årig universitetsutbildning till SPA-terapeut, jag har även gått en kortare Makeupartist utbildning.

Tänkte nämna några olika hudvårdsmärken jag har testat:

Dermanord, Thalión, Exuviance, Wise, Kanebo, Ole Henriksen, Kerstin Florian, Sanctum, Make Up Store, Lumene osv.

Rengöring:
Eftersom att jag är lat och bekväm av mig så gillar jag rengöringar som både tar bort ögonmakeupen och rengör ansiktet. Därför tipsar jag om Make Up Stores "Eye foam remover".

Ansiktsvatten:
Helt klart Kerstin Florians "Neroli Water". Underbart ansiktsvatten som man antingen sprayar direkt på huden eller på bomullspads, doftar supergott. Ett "budget" alternativ får bli Make Up Stores "Face mist", den funkar även som en fixeringsspray för sminket.


Peeling:
Gillar Make Up Store "Peeling mask", det är en stor förpackning så man får mycket för pengarna och dessutom är det en mild och härlig peeling så man kan använda den ofta!


Serum:
Även här måste jag säga att Kerstin Florian har ett jättebra serum som heter "Capilar Essense". Svindyr men en riktig E-vitamin kick! Ett budget alternativ här får bli WISE "ros serum", riktigt bra på torr hy.


Ögonkräm:
Egentligen har jag ingen favorit ögonkräm men däremot så ÄLSKAR jag Ole Henriksen ögongelemask. Det är en mirakelkur! Alla rynkor man har under ögat bara försvinner! MEN priset är därefter.. Svindyr!

Kräm:
Även här är Ole Henriksen ett hett tips med sin "nurture me" för torr hy, dyr, men helt underbar! Make Up Store har ett härligt alternativ till denna som har en liknande formula och som heter "Ice cream Time".


Detta var lite tips på riktigt bra produkter som jag använder/använt mig av. Om ni undrar över någon produkt i nått av märkena jag nämt ovan så är det bara att fråga. Och ett sista tips, använd ALDRIG starkare produkter än vad du behöver, du får INTE finnar bara för att du smörjer in dej med en fetare kräm.




Standby

Idag är jag standby så om jag har tur så blir det en ledig dag för mig :) har precis ätit lite frukost och varit ute på morgonpromenad med mitt lilla hjärta. Han är inte mycket värd när han gnager på soffan men allt det är glömt när han sover bredvid oss på natten och kryper in och myser så nära han bara kan!

Det blir en snabbis med jobb på Make Up Store idag också över lunchen för att lösa av Johanna lite så om ni inte har något bättre för er så kom förbi och säg hej och kolla in alla nyheter vi har i butiken :)

Håller på att göra ett inlägg om hudvård också som kommer upp alldeles strax :)

Tisdag

Nu har jag precis duschat och fönat Rocky så nu är han extra fin :) tyvärr så kommer det endast vara i ca 1 timme till eftersom vi måste gå ut i slaskvädret igen..

Väntar nu på att Lisette ska komma hit, ska bli riktigt roligt att få höra om hennes Asienresa och dessutom ska jag försöka övertala henne att stanna här i Östersund och skita i Oslo ;)


Lisette och jag för nått år sedan i en regnig Oslo-natt...

Lördag

Idag klev jag upp strax efter 7 och tog en promenad med Rocky i 45 min och efter det så la vi oss och mös igen till närmare halv 11 :) sen blev det till att åka iväg med grovsopor till odenskog och efter det så åkte vi runt på lite affärer därikring och köpte bla ett nytt halsband till Rocky. Det han har haft nu har skavt bort lite av hans päls runt halsen :( vi åkte även ut på Frösön och hälsade på Sebastians familj en sväng..

Nu ska sebastian iväg på Cuprum och jobba och jag ska iväg och hälsa på maria och markus och sen även mia på hotell zäta.. imorgon blir det däremot jobb för hela slanten..

Lista..

A is for age: 23 snart 24 (MY GAAAD)
B is for booze of choice: Rosa Pantern
C is for career: Flygvärdinna
D is for your dad's name: Anders
E is for essential items to bring to a party: Ett glatt humör!
F is for favourite song at the moment: Gillar Rihanna starkt!
G is for favourite game: Bubblebobble, 8-bitars :D
H is for home town: Östersund
I is for instruments you play: Kan inte spela instrument..
J is for jam or jelly you like: Jordgubbssylt
K is for kids: Inga barn, bara lilla Rocky :)
L is for living arrangements: Tillsammans med Sebastian i en bostadsrätt..
M is for mother's name: Pia
N is for name of your fav city: Har ingen favoritstad direkt, har inte rest så mycket förutom till charterdestinationer så pass på den..
O is for overnight hospital stays: Har nog aldrig sovit på sjukhus..
P is for phobias: Allt som kryper och krälar..
Q is for quotes you like: Svårt, vet ej..
R is for what you love to read: M-magasin :)
S is for sartorial style: Vet inte vad det betyder :D
T is for time you wake up: Olika men när det är morgonpass så strax innan 5 annars runt 7-8 när Sebastian kliver upp..
U is for underwear: Snyggt OCH bekvämt!
V is for vegetables you love: Greksallad är ju en stor favorit men de flesta grönsaker slinker ner..
W is for weekend plans: Begravning imorgon fredag, lördag vet jag inte vad den har att bjuda på och på söndag blir det JOBB!
X is for x-rays you've had: ?
Y is for yummy food you make: Är ju ingen höjdare på att laga mat men jag är ganska duktig på att göra kycklingtoast :)
Z is for zodiac sign: Oxen..
Å är för låt du gillar just nu: Den frågan har ju redan varit...
Ä är för älsklings trend: Jag kör ju mitt eget race med jeans, linne och en peaktröja ;)
Ö är för en önskan just nu: SOMMAR, SOL och LEDIGT!

TIPS!

Måste bara tipsa alla om att imorgon fredag så är det 20% på alla PIXEL-produkter på Make Up Store men endast i vår butik i Östersund och så långt lagret räcker. Missa inte!!


Torsdag

Oj oj oj vad trött jag var.. tog en liten powernap efter lunch och jag var stendöd sen.. det är så förvirrande för kroppen att ibland jobba supertidiga mornar och ibland kväll..

Igårkväll så bjöd vi Maria och Markus på en liten enklare 3-rätters middag.. till förrätt blev det avokado med röra och vitlöksbröd, varmrätten bestod av kycklingfilé, strips och sallad och till efterrätt blev det glass :) sen imorse kom pappa in till stan och var hundvakt till Rocky medan jag och Sebastian jobbade, supersnällt! Han kom även in med alla mina tyggrejer så nu ska jag hitta ett bra ställe att ha allting på :D hihi

Make Up Store på Facebook

För er som inte redan har sökt upp Make Up Store Östersund på Facebook så gör det NUUU! Där kommer vi att lägga upp specialerbjudanden på produkter som gäller just den dagen och det är även där DU får reda på när vi har klubbkvällar, events, erbjudanden och massa annat! :D



Skriv Make Up Store Östersund i sökfältet på Facebook och klicka på knappen gilla så får DU också ta del av alla erbjudanden!

Symaskin

TITTA TITTA TITTA vad jag har köpt :D hihihi



Nu ska jag bara hitta en instruktionsbok och sen är det bara att sy massa olika saker! Denna är lite mer komplicerad än vad jag är van att sy på men den verkar ha roliga sömmar..

Fullbokad.nu

Idag klev jag upp strax innan 5 och gjorde mig iordning för jobb och rastade Rocky. Sen blev det en flygtur och efter det så hade jag ett långt lunchmöte med Make Up Store tjejerna. Vi håller på att planera in ett kommande event så det blir riktigt spännande :)

Är riktigt trött nu men har precis duschat, smörjt in mig och tagit på mig mina myskläder för nu ska jag och Sebastian gå på bio :) myyys! Det är vi värda! Så Simon kommer snart hit (våran personaldogwatcher) hehe..

Lycka

Köpte en liten blomma till mitt hjärta idag :)


Lycka- från mig till dig Sebastian

Ny klocka

Sprang en snabbis på stan i eftermiddag med Sebastian och lämnade in min gamla klocka på lagning och passade på att köpa en ny fin GANT klocka. Tyckte att denna skulle passa bra på jobbet också eftersom den har tydlig urtavla (vilket vi såklart måste ha på flyget). 2300:- kostade denna bling-bling klocka :)

Har just varit ute med Rocky också och har hittat ett perfekt rastningsställe... tyckte jag men inte Rocky :( det var torr asfalt och inte massa hundbajs, cigarettfimpar och grus som han ska behöva käka på. Men han vägrar helt enkelt, han har hittat "sitt" ställe här på innergården och gör endast sina behov där, vilket resulterar i smutsig hund eftersom det är så slaskigt här ute...

Helg

Igår var det 1:a april och då passade jag på att skojja lite, dock var det bara lite smågrejer som jag lurades med :) när jag kom hem sen efter jobbet så fixade jag iordning lite kvällsmat till mig och Sebastian. Det blev en kycklingtoast med lite smått och gott.



Idag kommer mamma in till stan och vi ska iväg på en quilt-träff en sväng och sen ska jag och Sebastian gå en sväng på stan och om det spricker upp idag så blir det en tur till badhusparken för lite solning, och då får kanske Rocky följa också :)


Idag är det fredag och äntligen går vi mot...

Idag är det fredag och äntligen går vi mot helg igen. Har dock ett arbetspass kvar innan jag får njuta av lite mer ledighet. Nu ska jag sätta på mig lösnaglar och sen ska jag springa iväg en sväng på stan :)


RSS 2.0