Stockholm

Nu är jag tillbaka i Sthlm igen.. Blev inringd direkt på mus Drottninggatan igår när jag kom ner så jag jobbade där både igår och idag.. Var jättekul att få träffa Sebastian igen, han adr köpt rosa rosor till mig när jag kom :) blev jätteglad! Ikväll får vi se vad det blir, ska börja med att få till nån middag sen blir det ev utgång..


Godmorgon

Igår blev det en tur in till Övik på morgonen för att träffa en naprapat. Efter en behandling med massage, ström och knäckningar så har jag ännu ondare idag :( men men, hoppas det går över tills vi åker till Thailand bara.. Igår var det även mamma och pappas bröllopsdag så vi åt gott och låg vid poolen och solade hela dagen. Imorgon bär det av ner till Stockholm en sväng igen..


Marknad

Idag gjorde vi en utflykt till Åsele för att gå på marknaden. Fick oss även en skumt av Sean Banan som uppträdde för barnen :D såklart var Rocky med idag och givetvis satte han sig och sket mitt i gången där alla går mellan stånden, haha pinsamt.. Som tur va så hade jag precis shoppat upp mig på lite bajspåsar.. Nu är vi hemma igen och jag håller på att göra glass till efterrätt :)


Stugan

Tog Ybussen från Sthlm upp till sommarstugan i fredagsnatt. Smockfull buss och en resa på 7h mitt i natten är inte kul. Men fram kom jag iaf. Igår var det 50-års kalas här i stugan så det var fest hela kvällen, Rocky blev däremot lite trött så han fick jag bädda ner i en stol bredvid dansgolvet :)


Hudvård

Innan jag utbildade mig till SPA-terapeut och allt annat så hade jag NOLL koll på hudvård.. Hade ingen aning ens hur man skulle göra när man skulle använda en rengöring.. Nu däremot 6år senare har jag testat vääääldigt många olika märken av hudvård. Har dock aldrig testat MD, nyfiken som jag är så har jag nu shoppat upp mig på ett kit och ska se vad detta är för spännande produkter!


Shopping

Tillbaka efter en shoppingrunda på stan. Svårt att hålla i pengarna här nere i storstan.. Blev lite shopping på NK (hudvårdsprodukter) samt G-Star (2 tröjor) och så handlade jag lite till Sebastian på MQ :) Har även bokat resa hem till sommarstugan nu. Åker Ybuss imorrn natt.. Blir där uppe 1 vecka innan jag åker hit igen :)


Fika

Stämde träff med Cilla ikväll för att ta en fika. Har inte setts på 3år!!! Tänk vad tiden går fort :( Var så himla roligt att träffa henne igen. Har aldrig någonsin träffat nån som är så lik mig.. Vår lilla fika visade sig dra ut på tiden och 5h senare var det dags att röra sig hemåt. Tack för den här kvällen, den kan jag leva på länge! "Gammal vänskap rostar aldrig"


Yeah!

Det funka på första försöket! Bra blogg.se.. Kanske kan droppa lite fler inlägg och berätta vad som händer här nere i Sthlm då..


Provar

Gör ett desperat och tappert försök att återuppliva den här gamla bloggen. Anledningen till att jag slutade sist var delvis brist på inspiration men framförallt blogg.ses skit app som aldrig funkade. Får se om de ett halvår (eller mer) senare har fått till problemen... Var iaf i Farsta igår och hittade dessa underbara body mists från Victoria's secret på Parelle :) glad blev jag för det!!!


RSS 2.0