Söndag igen!

Oj vad tiden går fort, en hel vecka sedan sist. Har blivit sjukt mycket jobb i veckan och helgen iaf och det blir samma sak nu till veckan och helgen.. Kanske inte det bästa att ha ett heltidsjobb och två deltidsjobb, men jag vill ha allt :D

I torsdags hade vi på make up store ett event på växtvaruhuset i odensala iaf. Jag blev väldigt positivt överraskad över kvällen. Hade ingen aning om att de säljer heminredning också :)

Ihelgen blev det först en sväng till Åre för att luncha med Kicki på Broken och sen lite shopping.. Sen hann jag även med personalfest, jobb på mus och lite flyga :)


Produktiv dag!

Oj oj oj vad jag hunnit med mycket idag även fast det inte verkade så till en början.. Blev iaf morgonprommis med Rocky för att starta dagen, sen en powernap och efter det så begav sig jag och Kicki till Brunflo för att kolla in Antik och Beg där.. Fanns hur mycket grejer som helst men inget som föll oss i smaken..

Vidare åkte vi på dollarstore och shoppade lite julpapper och godis :) tänk att det är jul om 2 månader bara, eller nej det är tammefan dan innan julafton tom.. Hihi det blir kul!

Kvällen har senare bestått av att kolla på Mia Skärringers show samt tvätta det mesta här hemma.. Så nu är det nybäddat i sängen och alla handdukar och duschdraperiet är nytvättat, härlig känsla! Har även hunnit med en familjedusch så nu är även Rocky fräsch och luktar gott, fick tom bli en klippningen igen då hans päls växer som ogräs..

Nu MÅSTE jag sova för imorrn ringer kl 5:30 och jag ska ner till Stockholm på Emergencykurs.. Så det får bli tack och godnatt! :)


Tack och godnatt

Är inne i en ganska intensiv period av mycket jobb nu men så småningom lugnar det ner sig. Blir lätt körigt när man har ett heltidsjobb och två extra jobb.. Sen en hund och ett liv på det då är det svårt att hinna och orka allt..

Nu ska jag sova iaf så jag inte är död imorgon när Rocky kommer och slickar på mig.. Om det är nån som har svårt att komma igång med morgonpromenader så är ni välkomna att låna hem Rocky ett tag, han får er garanterat att vakna och tvingas gå ut på en promenad ;)


Kvällsvecka

Gahh! Hatar våra kvällsveckor, jag är typ trött hela tiden.. Måste ju ändå kliva upp tidigt trots sovmorgon eftersom lilla Rocky måste gå ut. Förövrigt så är han helt galen nu när det är löpperiod, kan inte slappna av alls.. Kan tänka mig att han har den känslan som medelålderskarlarna på G3 har runt 01:45 en lördagnatt ;)

Ihelgen blir det jobb fredagkväll såklart och sen på lördag ska jag vara på MUS, är ledig söndag iaf :)

Bifogar en bild från klubbkvällen på Make Up Store sist :)


Rosa tjejfest!

Igår ordnade jag och Elin en rosa cocktailfest här hemma hos mig eftersom Elin fyllde år i fredags :)

Det bjöds på bl.a. rosa tårta, rosa godis, snacks, rosa ballonger och såklart goodiebags till alla!


Äntligen!

Äntligen har blogg.se skaffat en app, eller ja det var ju säkert ett tag sen men upptäckte den idag så nu ska jag börja blogga igen:)

Mycket har hänt sen sist! Sommaren bestod av klippkurs och lite hundutställningar för Rocky och för mig och Sebastian blev det 4 härliga semesterveckor som tillbringades till största delen i sommarstugan <3

Annars rullar allt på som vanligt med jobb än sålänge.. Om jag har otur så kan jag bli varslad eftersom vi förlorade rikstrafikupphandlingen om UME/LLA linjen :( men vi avvaktar och ser.. Har blivit lite klubbkvällar och events med Make Up Store också och det gillas :)

Lite bilder från sommaren och lite event bilder dyker upp i bloggen framöver!


RSS 2.0