Ledig helg

Har haft en riktigt slapp vecka på jobbet och dessutom har jag långhelg fre-sön :) idag har jag mest bara strosat på stan och försökt hitta fina grejer till lgh.. Tyvärr har jag INGEN som helst känsla för inredning :( så om nån känner sig manad att ta sig an mitt hem så varsågod!

Imorgon ska både jag och Sebastian gå på stan och kika tillsammans och förhoppningsvis är det lättare att hitta nånting då..

Annars blir det en lugn helg, Sebastian vaktar både fredag och lördag så jag är hemma med Rocky bara. Förresten så ska jag förhoppningsvis gå en klippkurs den 3/7 utanför Gävle :) ser verkligen framemot det!


Detta lyckades jag pyssla ihop idag iaf. Brickan är köpt på Cervera, ljusen på Clas Ohlson, ljusdekoration/hjärtsten/sand är köpt på Pigkammaren och banden runt ljusen på Tygcenter..

Klubbkvällen på MUS

Det var väldigt längesen jag skrev (nu igen) men jag tänkte iaf visa lite bilder från klubbkvällen på Make Up Store :)





Naglar och lack i ALLA färger du kan tänka dej finns att köpa på Make Up Store i Östersund!

Långhelg för alla med vanliga jobb..

Ihelgen är alla långledig förutom Lena för hon måste jobba till kvällarna sena... haha dålig! Jaja men lite ledig får jaga vara iaf :)

Klubbkvällen på Make Up Store blev riktigt lyckad iaf, Stinis har alla snygga bilder på de färdiga naglarna som jag kommer att lägga upp här i bloggen lite senare.. Men såhär såg förberedelserna ut iaf :)


Tidigare under dagen bakade jag lite cupcakes eftersom Sebastian så gärna ville ha nått gott att fika.. dom blev faktiskt riktigt goda om jag får säga det själv :)

Ihelgen har vi dessutom nästan köpt en ny bil ;) den är hemlånad över helgen nu och papprena ska skrivas på tisdag :D bild kommer.. Så nu mina kära vänner finns lillsmurfen till förfogande för er andra.. och lilla plutten har varit så snäll och följt med på allt hela dagarna :)

Han var tom så snäll att han fick följa med hem till Maria på jobbet igår kväll. Hon bjöd mig, Elin och Tobias på middag :) så vi hyrde film och köpte massa dricka och godis och hade en mysfredagskväll bara. Riktigt trevligt!

RSS 2.0