Ny vecka!

Blev supermycket jobb ihelgen, speciellt igår då det var dubbelturen på flyget.. Men på fredag är jag iaf ledig så det ska bli skönt :)

Har varit en sväng på stan nu på förmiddagen och spanat in lite tyger som jag ska köpa.. tänkte dels sy små necessär/påsar som ska stå i byrålådorna så man har ordning på sminket och dels tänkte jag sy nya kuddar till vardagsrummet.. Ska gå och köpa lite tyg senare i veckan när jag får tid över..

Imorgon är det klubbkväll på make up store och då ska jag vara där och fixa lösnaglar på kunderna :) ska bli riktigt roligt!


Barbie och Ken


Sötnosen Mia la upp denna bild och grattade mig och Sebastian till förlovningen <3 Barbie kanske är världens finaste, likaså mios!

Lördagkväll

Ligger hemma i sängen och äter gulaschsoppa och tycker synd om mig själv såhär en lördagkväll :( har fruktansvärt ont i huvudet (vilket jag aldrig har) och dessutom är Sebastian och jobbar och jag har bannemig ont i alla andra kroppsdelar också pga av allt stående och gående och jobbande.. Är mitt uppe i en 11 dagars arbetsvecka och är redan helt förstörd.. jaja bit ihop bara..

Tog iaf precis en lång härlig dusch med scrub av hela kroppen och ansiktsmask och grejer, SKÖNT! Hade önskat mig ett badkar ibland, men det får det bli när vi flyttar till hus :) då ska jag ha ett gigantiskt badrum! Sen blev det insmorning med min härliga bodylotion.. det roliga är att jag alltid lyxar till det när jag är hemma själv och inte ska göra nått, istället för att använda de lyxigare produkterna om man ska ut eller göra nått speciellt..


Förutom denna så är Body Buttret moringa helt underbar- klar favorit!

Tänkte lägga upp lite bilder från Stockholmshelgen också :)

Var ner på strandbryggan Sea Club och käkade på lördagkväll.. Har nog aldrig sett så många brats på en och samma ställe.. Dock hittade jag och Sebastian oss ett lite lugnare hörn :)


Ett litet axplock av shoppingen :)

Blev även en tur med Skyview på Globen..

Mycket trevlig helg, dock blir man ju helt slut av att vara i Stockholm en helg.. fattar inte hur man orkar bo där och springa omkring hela dagarna :D

Födelsedagsfirande och förlovning

Nu ligger jag efter i bloggandet igen men svårt att hinna med när man har mycket för sig om dagarna.. förstår inte hur alla storbloggare har tid att blogga så många ggr per dag, visserligen har dom ju det som deras "jobb" så det är ju inte så konstigt..

Mycket har hänt sen sist iaf :D har tom gått och blivit förlovad och vi är numera fästmö och fästman, eller som jag och Sebastian säger "partyboy" (fästman).. Detta hände alltså på min födelsedag och hela dagen var full av överraskningar.. allt från att vi åkte ner till Vemdalen på Storhogna SPA till förlovning och överraskningskalas med hela Sebastians familj och hela min :D en helt underbar dag helt enkelt och den bästa födelsedagen jag någonsin har haft <3



Dagen efter när vi landade och kom in på kontoret så hade underbara Elin och Bettan varit och köpt tårta och klippt ut små hjärtan och spridit ut på bordet <3 så himla gulligt av dom, så då blev det lite fredagsfika för att fira min födelsedag och framförallt förlovning :)


Var förresten iväg på en tjejkväll på salong VAX förra veckan som hade bröllopstema och där visade dom upp dessa underbara tårtor. Dock väntar vi med giftermålet några år ;)

Berättar om vår helg i Stockholm i ett annat inlägg så småningom ;)

Söndag

Som vanligt härligt med helg men eftersom jag jobbade fredagkväll och sen på lördan var vi ute på flyget igen så känns knappt som man varit ledig något.. Blev middag med jobbet på O´learys igår och innan det så städade vi flygplanen. Gick till SOLO i lagom tid innan alla studenter kom och tog över stället, fasen vad gammal man har blivit.. Apropå det så fyller jag ju år på torsdag också, ångest!

Lite vårnyheter från Make Up Store:



Härlig tisdag..

Började dagen med en promenad i det fina varma vädret med Rocky och efter det blev det en sväng på make up store där Linda sminkade mig i en superfin bal/festsminkning.. Efter det blev det jobb och sen har vi varit och storhandlat på ICA Maxi.. är det inte typiskt att när man handlar för 800 spänn så åker man på en avstämning och dessutom 21:55 och med Rocky i bilen.. som vanligt gick det bra men det är så drygt.. Nu har vi precis ätit kvällsfika och snart är det godnatt..




Helgen som varit

Härligt med 2 lediga dagar på en helg, det inträffar inte allt för ofta.. Dock har det ändå varit en ganska intensiv helg. I lördags så var vi runt på massa bilaffärer i stan och provkörde massa olika bilar, bla en BMW GT för ca 700 000:- :D haha höll på att dö av skratt innan vi ens hade tagit oss ut från parkeringen, var som att sitta i ett rymdskepp så innan vi hade fattat hur man ens startade bilen så hade tom bakluckan åkt upp automatiskt så jag fick kliva ut och stänga den. Vi konstaterade iaf att det finns mycket fina nya bilar man skulle vilja byta till dock så kostar det ju en hel del så vi letar vidare på blocket...

Kvällen spenderades åt att packa inför utställningen, fixa mat och fika och såklart bada, föna och klippa Rocky.. Åkte iväg i söndagsmorse till Timrå och satt där hela dagen och tittade på massa olika sorters hundar och folk.. Tur att det var fint väder iaf..
Vi gick iaf vidare och fick tävla mot de andra hundvalparna i gruppen sällskapshundar.. så det kändes väldigt roligt.. dock blev då Rocky oerhört intresserad av den lilla söta chihuhuan som trippade bakom honom som förövrigt vann så vi fick tacka för oss där men det var roligt.. Med lite mer övning att gå i utställningskoppel och bland andra hundar så blir det nog bra :)

Inte så bra bilder men såhär såg det ut iaf..




HAHA Rocky var mest intresserad av att lukta på blommorna ;)

Nyheter KISS

Fick hem nyheterna för KISS idag och jag blev superglad. Fick massor av dekoratinslack så jag kan pimpa mina naglar. Sen fick jag även de två nya lösnaglarna som kommit och även lite dekorations-stickers som inte kom med på bild..




MAAAJ!

Hemma från jobbet äntligen.. Har varit så trött/less ikväll :( inte bra.. Sebastian är ute på vischan och köper en "fiddy". Hade aldrig hört ordet förut men tydligen så är det typ en minicross för vuxna.. Jaja en leksak kan han väl få ;)

Rocky ligger nedanför mina fötter nu och är lite småsur över att jag inte vill gå och lägga mig i sängen än, men han får gott vänta...

Sjukt att det är maj nu ju.. och i maj fyller ju jag år, my gaad 24 år är ju dyng-gammalt :( men men, bara att bita ihop.. har förövrigt fått mina första födelsedagspresenter redan och dom var såklart från Lisette. Hon hade köpt lite smått och gott när hon var ute och reste.. bla en knallrosa sjal från Vietnam Nepal såklart och ät-pinnar i plast med Hello Kitty på från Kina :) fick lite tårta också..


Katastrof!

1 vecka sedan jag uppdaterade bloggen :( dåligt av mig IGEN! Stör mig dock något otroligt att inte blogg.se har en app till iPhone som man kan blogga ifrån, hade varit mycket bättre! Är så trisst när man mobilbloggar och man inte ens kan skriva en rubrik eller göra mellanrum utan allt kommer som en enda text.

Allt rullar på som vanligt iaf med hunden och allt annat. Blir ju utställning ihelgen i Timrå också, spännande. Sen funderar vi ev på att dra på en sista-minuten till Turkiet med Sebastian lillebror Simon. Men vi får se hur det blir med den saken... Dels måste vi hitta en bra resa (helst med all-inclusive) sen måste jag få ledigt från jobbet och vi måste ha en hundvakt åt Rocky...

Bjuder på denna bild som Sebastian tog igår när jag satt och gjorde naglar på mig själv..


Kontakta mig om ni behöver lösnaglar inför fest/bal ;)

RSS 2.0