Nu ligger jag hemma i sängen med Rocky och...

Nu ligger jag hemma i sängen med Rocky och ska sova.. Ser framemot morgondagen och hoppas att jag ska va pigg och glad! Är det nån som vill hänga med ner till badhusparken en snabbis över lunchen med mig och Rocky? :) Var iväg på Hemköp idag och vi handlade massor av mat så nu ska lilla Lena laga mat, imorrn tänkte jag göra korvstroganoff och ris :D nu blir det godnatt!


Tisdag

Idag har varit en riktigt slapp dag, har inte gjort något vettigt alls förutom att jobba. Igår kom iaf Kicki in till stan och hälsade på så vi gick en sväng på stan och sen åt vi en sen lunch på Wedemarks.. Dessutom övade jag på att Rocky skulle va hemma själv så det blev 2*30 min vilket han skötte jättebra :)

Imorrn tänkte jag gå iväg och handla lite så att vi kan börja laga riktig mat här hemma.. varken jag eller Sebastian tycker att det är roligt eller kan laga mat särskilt bra så det blir gärna nått onyttigt och snabbt.. men förhoppningsvis ska det bli lite ändring på det och att vi iaf lagar riktig mat nångång ibland ;)

Måndagmorgon

Aaaahhh vilken måndagmorgon! Börjar med att Sebastian försover sig, Rocky gnider bajsrumpan på mattan och när vi alla ska gå till bilen för att åka till djurkliniken så halkar vi på innergården så alla 3 ligger där och kravlar runt. Känns som att det inte kan bli så mycket värre nu så jag har höga tankar om denna måndag!

Det var tydligen extrapris på vaccinationer idag och det hade jag ingen aning om så det blev en trevlig överraskning :) nu har jag och Rocky precis varit ute en stund och jag har ätit frukost som bestod av ett glas varm o´boy med grädde och två rostade mackor med ost och marmelad, nyttigt? mums!

Söndag

Idag har varit en riktigt slapp dag.. har sovit en massa och annars mest suttit framför datorn och kollat efter en jacka till Sebastian och "vad som helst" till mig.. är ju så tråkigt om han ska beställa och inte jag får nått :D
Blev iaf pannkaka till middag ikväll för det var det enda vi var sugna på.. Sebastian och Simon fick springa iväg på ICA och handla medan jag lagade mat.. och Sebastian hade med sig en present hem till mig :) då blev jag glad! Kvällen har avslutats med att spela Pictionary och givetvis vann jag ;)


Godmorgon!

Idag är det mys-söndag och SOMMARTID! Hur underbart låter inte det?! Äntligen känner man att det börjar närma sig bättre tider.. tänk att bara kunna ta på sig ett par snygga skor och gå ut, utan att behöva ta på sig varma kläder, jacka, mössa, vantar, vinterskor osv osv och ändå frysa... ska bli så underbart nu med vår och sommar! Idag blir det nog en hemmamys-dag.. ska snart kliva upp och göra en helgfrukost!


Kiss/Broadway lösnaglar


Earth-hour

Just nu pågår earth-hour men eftersom jag är mörkrädd och Sebastian är och hämtar sin brorsa så har jag lyset tänt en stund till ;) har iaf släckt i resten av lägenheten men inte här inne vid datorn.. tänk om detta kunde göras oftare, skulle sparas sjuuukt mycket el..


Pride-sminkning?!

Satt och kollade igenom lite bilder som jag hade på datorn från make up utbildningen.
Lekte med lite färg och fransar :)


Hur ska jag göra?


Saknar mitt lååånga blonda hår samtidigt som jag funderar på att klippa en kort page som jag visade förut.. har beslutsångest, spara eller klippa?

Ledig helg!

Blev aldrig att jag åkte till Åre i torsdags, vädret var inte det bästa och Elin kunde inte följa så det kändes lite osäkert att sitta och köra själv.. Får bli en annan gång jag drar dit istället!

Var tänkt att jag och Sebastian skulle hänga med upp till vinterstugan ihelgen men när vi såg att det inte var så bra väder så bestämde vi oss för att stanna i stan istället. Så igår kväll passade jag på att gå på Tjejkvällen som bla Rut m.fl., Make Up Store och Studio 9 arrangerade på O´learys. Fick en väldigt trevlig goodiebag med världens sötaste mössa och lite rabattkuponger.. tog dock inga bilder :(

Idag har vi myst på en massa hemma men även hunnit med att åka till olika bilaffärer och kollat. Förhoppningsvis så ska vi byta bil i sommar om allt går som planerat...

Känns så jäkla skönt att va hemma i stan ihelgen och BÅDE jag och Sebastian är ledig tillsammans :D kommer inte ihåg senast det existerade en heeel helg.. dock är Sebastian och spelar tennis just nu så jag är hemma med Rocky :) sitter vid datorn och fikar och lilla Rocky delar stolen med mig.. så jäkla smidigt att använda kaffemaskinen som vi fick i julklapp, går ju supersnabbt att få till alla möjliga sorters kaffe kombinationer..


Peak REA!

Imorgon torsdag 9:00 så börjar Peak Performance årliga rea på deras vinterkollektion. Funderar starkt på att dra till Åre en sväng imorrn förmiddag. Har dessutom tagit ledigt från jobbet ;) ska prata med Elin lite senare idag och höra om hon var sugen på att hänga med.. egentligen är det inget speciellt som jag ska köpa eftersom jag har dunjacka, skidjacka, dunväst och vårjacka från Peak redan.. och ja typ allt annat som handskar, mössa, pannband, skidglasögon, underställ- you name it!

Peak Perfomance är mitt absoluta favoritmärke när det kommer till kläder och Make Up Store när det handlar om smink :D båda dom varumärkena och loggorna är helt underbara, blir glad bara jag tänker på det :D

Tjejkväll på O´learys på fredag!


Satt och kollade på lite gamla bilder som jag har på min mini PC och hittade denna bilden på mia, mig och moa.. haha inge glad! Var riktigt längesen man var ut nu, dock så har jag inte haft sådär riktigt riktigt roligt de senaste gångerna jag vart ut, man känner ju ingen här i Östersund längre, annat var det när man var lite yngre :P haha

MEN för den som är intresserad så har jag gratisbiljetter till O´learys på fredag. De har tjejkväll med modevisning och grejer.. Så skriv bara en kommentar här, på facebook eller mobilen om du är intresserad..

Det här är en bra dag!

Känner att det här verkligen är en bra dag :D nog för att jag inte varit uppe så länge men allt liksom bara flyter på bra idag och jag känner mig på bra humör! Får hoppas att detta håller i sig och att jag även får en bra kväll på jobbet!

Har tvättat alla mina make up penslar idag också, skulle ha gjort det igårkväll men då hade vi "familjedusch" haha, Sebastian, jag och Rocky, allihopa tillsammans <3 så penslarna fick jag ta idag istället. Ni vet väl att ni ska tvätta äktahårspenslar minst 1 gång/vecka med schampo och balsam och syntetpenslar helst efter VARJE gång ni använt dom, med diskmedel?! Detta för att det inte ska bildas bakterier i penslarna och vem vill sminka sig med smutsiga penslar? Kan även tipsa om Make Up Store brushcleaner som man kan desinficera sina penslar med om man har bråttom..


Alla penslar förutom 2 kommer från MUS och det är rougeborsten och en ögonskuggspensel. Har ju önskat mig en ny rougeborte från MUS så hoppas att få kunna ersätta denna snart.. För den jag har är SÄMST!


Helgen..

Var flera dagar sedan jag bloggade nu.. helgen har varit både bra och dålig.. åkte hem till Änge lite hastigt och lustigt i torsdagskväll efter ett besked om att det inte var så bra med farmor. Så det har varit en ledsam helg, stundvis med mycket gråt. Änglarna valde att hämta farmor i lördagseftermiddag så nu finns hon i himlen och kan titta ner på oss..

Hittade denna bilden i ett fotoalbum hos farmor på pappa..


Tydligen så är vi lik varandra?!

Det som har varit bra och roligt ihelgen var tjejmiddan med Elin och Maria i lördagskväll och skoterutflykten idag på Frösön med Sebastians mamma, pappa och lillasyster..

Har även varit på ett jätteinspirerande personalmöte på Make Up Store ikväll.. Det kommer att hända grejer framöver kan jag avslöja ;) fick dessutom detta som en liten gåva av Linda och Vicky..


Världens bästa ögonskugga som ALLA ska ha -Muffin och en riktigt snygg glittereyeliner som livar upp vilken enkel sminkning som helst -Diamond, blev hur glad som helst :D

Dessutom älskar jag allt som det står Make Up Store på, vilket Linda och Vicky vet om ;) så därför fick jag även denna underbara glasskål som jag genast fick användning för :D

Uppgradering?



Tycker att Nextjet borde köpa in ett par sånna här flygplan så att jag får lite mer space när jag jobbar ;)

Har haft en superhärlig helg i vinterstuga...

Har haft en superhärlig helg i vinterstugan! Men nu är man hemma igen och en ny arbetsvecka väntar.. Är riktigt svårt att få det att gå ihop ibland med lilla valpen och jobb osv. Varför kan man inte ta "mamma-valp-ledigt" när man skaffar hund för?! ;) det tycker jag att man kan införa, även hemma med "sjuk-valp" så man får vabba lite.. Nu är det tack och godnatt för idag!


Ny frisyr?

Har ju testat att ha kort hår, långt hår, mörkt hår, ljust hår, och i slutändan så trivs jag allra bäst i långt blont hår. Nu har jag dock fått för mig att jag skulle vilja klippa mig såhär.


Vad tror ni? Kommer jag se ut som 11 år igen eller tror ni det blir snyggt på mig?

Skotertur



Idag har Rocky fått åka på en skotertur upp på fjället.. Han sov hela tiden och när vi kom upp så bäddade vi ner honom bak i skotern och där låg han och sov hela tiden :)

Snart kommer Sebastian upp med Maria och Markus.. Har längtat supermycket så det blir en härlig helg här upp i stugan! Skönt att vara ledig :D

Godmorgon! Så jäkla skönt att vakna upp i ...

Godmorgon! Så jäkla skönt att vakna upp i vinterstugan och ha "semester".. Är ledig ända till måndag eftermiddag :D kommer bli skoteråkning och förhoppningsvis lite solning.. Längtar sjukt mycket till på fredag när Sebastian kommer hit också, tror Rocky längtar med :) blir fullrulle här med halva släkten, vänner och bekanta och att inte glömma alla barn och hundar :D


Gaaah! Blir så jäkla irriterad när inte da...

Gaaah! Blir så jäkla irriterad när inte datorer och/eller internet fungerar som det ska! Blir därför endel mobilinlägg utan bilder, tyvärr! Har precis varit ute med Rocky och nu är det godnatt för oss båda, jag ska upp tidigt imorrn för att jobba.. Ska försöka hinna med en sväng på stan också under dagen :) mina favoritbyxor har gått sönder så det är dags att hitta ett par nya, iof skulle jag bara kunna leta lite längre in i garderoben, där ligger säkert nått jag glömt bort ;)


Rocky och Sebastian i varsitt par solbrill...

img_5909 (MMS)

Rocky och Sebastian i varsitt par solbrillor ;)


Idag är det söndag och jag ska snart bege ...

Idag är det söndag och jag ska snart bege mig ut till flyget, blir en kort sväng idag.. Tråkigt att jobba på en söndag men det som är så bra ät att jag är ledig ons förmiddag- mån eftermiddag :D så då ska jag ta med mig lilla valpen till vinterstugan och Sebastian kommer så snart han slutat jobbet.. Ska försöka hinna blogga nått mer ikväll ;)


Inköp



Lite vårnytt i garderoben och badrumsskåpet :) finns ingen annan parfym än J'adore Dior för mig, är inne på min tredje flaska nu!

Köpte en härligt rosa kabelstickad tröja och ett somrigt linne från GANT också som jag inte visat upp. Och när vi var på lillänge härom helgen så shoppade jag upp mig på en rosa adidas zip-jacka på sportaffären :)

M-Magasin



Här kommer den utlovade bilden på nya Make Up Store tidningen. Riktigt snygga och inspirerande bilder och inte nog med det, den har jubileumspris på 25:- istället för 59:-

Har äntligen införskaffat mig mitt favvo lipgloss *Marbella* nu också, tappade ju bort mitt förra men nu har jag ett i min samling igen :)

Nån dag framöver ska jag visa allt mitt smink och alla paket lösnaglar jag har ;)

Idag är jag stand by på flyget så om jag h...

Idag är jag stand by på flyget så om jag har tur så blir jag ledig idag, vilket skulle behövas :) senare idag kommer pappa in till stan och hälsar på, han ska få träffa Rocky för första gången så jag hoppas att han vill visa sig från sin bästa sida idag, har redan rengjort ögon och borstat honom :) ikväll blir det även besök av Maria och Markus igen. Idag blåser det så jävligt att lilla Rocky knappt kan gå ut, ser ut som han ska blåsa bort :(


Livet som hundmamma känns jättebra :) i va...

Livet som hundmamma känns jättebra :) i vanliga fall känner jag mig bara lat när jag jobbar kväll men nu känner jag mig mer betydelsefull.. Rocky verkar njuta av livet och tar alla chanser han får till att sova och mysa, tur är väl det :) igår var vi och köpte lite grejor till honom på tasseborg.. Blev schampo, ögontvätt, en egen säng och lite annat smått och gott.. Tror den här lilla sötsaken kommer att bli bortskämd :p


RSS 2.0