Helgen

Det blev iaf en bra helg, fredagen spenderades med Mia och Niklas och lite vin vilket var mycket trevligt. Lördagen blev det kalas med släkten och söndagen bjöd på jobb och mysmiddag med Sebastian :)


Snart helg

Idag har jag fixat naglar på Elin inför guldgalan och sen har jag jobbat. Nu ska jag snart få sova för sen imorgon ska jag vara på Make Up Store hela dagen så kom gärna dit och hälsa på :) Sebastian är på guldgalan ikväll också och jag hade gärna gått men så blev det inte..

Ihelgen får vi se vad det blir, stänger ju på mus imorgon och sen flyger jag på söndag igen.. Är bjuden på kalas hemma i Änge också så vi får se vad som hinns med :) nu är det godnatt iaf!


Godnatt

Nu är det familjemys som står på schemat och sen är det godnatt för imorgon ska vi iväg och titta på en lägenhet :) hihi


Morgonstund!

Efter ett fruktansvärt arbetspass igår så förtjänar jag att bara ligga och mysa i sängen idag! Sebastian har gått på jobbet en sväng så det är jag och Rocky som har morgonmys :)

Nu till veckan ska vi kolla på en större bostadsrätt igen, är riktigt sugen på att flytta nu.. Men jag är ju så himla velig så när det väl börjar dra ihop sig lär väl jag dra mig ur :D det värsta är ju att man inte vet om man själv får sålt och kanske inte till det priset man vill..


Rensar hemma i änge!

Är hemma i Änge och plockar bland alla mina gamla grejer.. Det finns brev, foton, kläder, böcker, anteckningar osv osv från gamla tider.. Mycket hamnar i sopkorgen eller blir uppeldar men endel saker sparas och andra skänks bort.. Orkar inte sälja nått så det är bättre att ge till nån som vill ha :)

Hittade iaf gamla böcker där jag skrivit vad jag vill bli när jag blir stor.. Haha titta själva!


RSS 2.0